Gå til Rogalandteater.no

SKROTLOFTET

Category:

Regissør: Cato Skimten Storengen Medvirkende: Lea Raugstad-Lunde - Lise. Mille Hamre - Lykke. Michael William Collins - Leo. Vegard Ulland Strand - den eldste skrotnissen. Helga Sofie Jonsbråten - den yngste skrotnissen.

LES MER

About

SCENEKUNST SOM BEVEGER OG BERØRER OSS HAR EN KRAFT SOM GJØR HVERDAGEN MER FARGERIK. DETTE GJERLDER OGSÅ FOR MÅLGRUPPEN 3 ÅR OG OPPOVER. DERFOR LAGET VI FORESTILLINGEN SKROTLOFTET.

Skrotloftet handlet om Leo, Lise og Lykke som var på besøk hos verdens trøtteste bestefar, han har ikke internett, han sover hele tiden og det er ingen ting å gjøre…

Men på loftet bor det to skrotnisser som er inne i en dyp eksistensiell krise – ingen tror på dem lengre. Hver morgen synger de: «Opp til gleder opp til sorger, opp og si GOD MORGEN NORGE!»  Men ingen svarer. De to rusler rundt på loftet og hvisker: «Hallo!, Hallo? Hvordan står det til?». Men ingen svarer. Lenge har de to vært optimister og forberedt seg på at kanskje kommer kongen, men ingen kommer. Helt til det knirker i loftstrappen og Leo, Lise og Lykke, i all sin kjedsommelighet, sniker seg opp på loftet og snubler over en gammel amerikakoffert.

Det som så ut til å bli en kjedelig dag utvikler seg til et spennende  eventyr på bestefars skrotloft.

Manus ble skrevet av teatermaker Nina Godlibsen, i samarbeid med Cato Skimten Storengen, som også var regissør. Med seg hadde de fem medlemmer fra Barne-og ungdomsteatret og med musikk av Knutsen og Ludvigsen laget de en forestilling for de aller yngste publikummerne våre.

Les anmeldelse her